Bedrukken Flexibele Verpakkingen

Welkom op de site van Vandeweghe flexo-printing.

Ontdek hier alle mogelijkheden op het gebied van flexo drukken.

Wij bedrukken alle soorten flexibele verpakkingen.

Elke verpakking is uniek

 

Bedrukken van flexibele verpakking

Vandeweghe Flexo Printing heeft meer dan 133 jaar ervaring in het bedrukken van alle soorten flexibele verpakkingen. We beschouwen elke verpakking als uniek en gaan tot het uiterste om een kwalitatief product af te leveren. Vandeweghe Flexo Printing bestaat uit een team van 20 gekwalificeerde en gemotiveerde drukkers die jouw projecten met kennis van zaken en vakmanschap afwerken. We willen garant staan voor drukwerk van de hoogste kwaliteit.

Onze techniek: flexodruk

Bij flexodrukken wordt gebruik gemaakt van flexibele drukvormen; het is dus een flexibele manier van drukken. Het is een rotatieve hoogdruktechniek wat betekent dat het beeld (hetgeen gedrukt moet worden) hoger ligt op de drukvorm. Flexodrukken wordt toegepast op de meest voorkomende verpakkingsmaterialen omdat het een ideale techniek is om kunststof en papier te bedrukken. Er wordt ook gebruik gemaakt van dunne, sneldrogende inkt. Een ander voordeel is de prijs: de prijs per eenheid is lager en grote aantallen kunnen snel geproduceerd worden. Vandeweghe Flexo Printing is gespecialiseerd in het creëren van verpakkingsmateriaal voor voeding, farmaceutica, cosmetica, tabaksproducten en non-voeding. 

Wij luisteren naar jouw wensen

Vandeweghe Flexo Printing staat voor kwaliteit, flexibiliteit, persoonlijke service en ongeziene levertijden. We plaatsen de klant altijd op de eerste plaats want jouw tevredenheid is onze motivatie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op indien je vragen hebt of meer informatie wenst. Onze contactgegevens vind je eenvoudig terug op onze contactpagina